sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Huhtikuun 5.s päivä. Jännä lauantai

Hienoja aurinkoisia päiviä ollut. Ankka-tiput alkaa saada ankka-ääniä :D hupaisaa. Torstai kasvaa hienosti ja myös karitsat. Hautomakoneesta saatiin yhteensä 21 viiriäistä. Laittelin niitä tyhjiä kuoria erikseen, että on sitten helppo laskea niistä monta tuli. No, meidän koira oli syönyt pari kuorta, ku laskin jotta se 20 tuli ainakin. Kuorista pääsin vain 19... Joukossa pari eriväristä mihin olen tottunut. 2liki mustaa ja yksi harmaa. Jännä nähdä miksi ne muuttuu siitä.

Eilen käytiin ajelulla laihialla: Windell's kennelissä. Meille muutti sijoitukseen pikkuinen cavalier tyttö, Cici Rich. Todella reipas ja avoin pentu. Häntä heiluen uudessa kodissa vain juoksee. Ei mitään itkua tms, mutta toki sai nukkua pojan 12v vieressä tyynyllä ;).


Vuohenmaitoa voi ostaa meiltä omaan astiaan 2,5e litra. Maatiaismunia 3,5e 10kpl sekä viiriäisenmunia 4,5e 10kpl tai 12kpl kartonkikennoon 5e (kennoista palauttaessa saa hyvityksen). Etukäteen varausta.

Myllyn kanssa keskustelua, että voisi tehdä viljarouhesekoitusta kanoille yms linnuilla. Montaa eri kotoista paikkakunnalla viljeltyä viljaa. Jos innokkaita löytyy mukaan niin hintaa voisi laskea menekin mukaan. Ottakaa yhteyttä. Viljat on luomua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti