perjantai 11. huhtikuuta 2014

Perjantain päivitystä 11.4-14 ja suomenhevosvarsa suunnittelua

Tänä aamuna olikin maa valkoisena, toki ne on päivän aikaan sulaneet. Lampaita en tänään ulos tuonut vaan saivat olla ladossa vapaana aamuaskareiden ajan. Pikkuankkaset on kovin kasvaneet ja nämä ku on koneesta tulleita niin leimaantunut muhun, hoitajaansa. Eilen tarjoilin uutta kotoosten viljojen rouhetta mitä hain myllyltä. Ankkaset kerääntyivät riviin mun eteen ja kylläpä ne marmatti kovasti miksei he saaneet kananrehua ollenkaan :D. Pitihän niille sitten antaa muutakin sekaan. On ne vain sellaisiakin kavereita ettei voi kuin nauraa.

Pikkuinen koiranpentu on ollut kyllä niin ihana ja reipas <3. Ulkona kulkee häntä heiluen vain. Käynyt tutustumassa vuohiin ja lampaisiin aita tietenkin välissä. Nukkunut ja välillä vähän riekkunut lelun kanssa.

Suomenhevosvarsaa haluaville tiedoksi jotta voisi tilausvarsan varata meidän tammasta L.P. Sonja. Varsoo Ponuveikosta toivon mukaan kesäkuun puoli välissä ja varsakiimaan sen voisi siementää. Varaaja voi valita mieleisen oriin siirtospermalla ja tamma siemennetään kotitallilla missä myös asuu tiineysajan. Suku ym tiedot löytyy: Sonja sukupostissa. Säkäkorkeus tammalla on 163cm
Sonja viime kesäisen issikkavarsa-Geislan kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti